Jeg hedder Ernesto

Jeg hedder Ernesto

Premiere den 16. januar i Gloria og Vester Vov Vov, København samt Øst for Paradis, Aarhus, Cafe Biografen, Odense, Biffen, Aalborg, Gentofte, Albertslund

Det argentinske drama ’Jeg hedder Ernesto’ foregår i Argentina i 1979. Efter flere års eksil vender Juan og hans familie tilbage til Argentina under falske identiteter. Juans forældre og hans onkel Beto er medlemmer af Montoneros organisationen, der kæmper mod militærjuntaen, der regerer landet.

På grund af deres politiske aktiviteter, bliver gruppen overvåget ubønhørligt, og truslen om at at blive pågrebet er konstant. Men Juans daglige liv er også fuld af varme og humor, og han integreres hurtigt og nemt i sine nye omgivelser.

Hans venner i skolen og den pige, han er forelsket i, Maria, kender ham som Ernesto, et navn han må ikke glemme, da hans families overlevelse er på spil. Juan accepterer dette og følger alle sine forældres regler, indtil han en dag får at vide, at de har brug for at flytte igen med det samme, og han må forlade sine venner og Maria uden en forklaring

Argentinas officielle Oscarbidrag 2013. Originaltitel: Infancia clandestina

Distribueres i Danmark med støtte fra DFI

Færdigheder

Indsendt den

13. december 2013

Færdigheder

Indsendt den

13. december 2013

La pharmacie en ligne générique fournit des médicaments d'ordonnance, dont le médicament ED, qui atteint désormais des horizons distincts en traitant efficacement l'impuissance masculine. Kamagra ou viagra est également la forme générique la plus populaire de citrate de sildénafil qui aide les hommes à se débarrasser de l’impuissance sexuelle.