Loveless

Loveless

LOVELESS

Dansk biografpremiere 4. januar

Zhenya og Boris står midt i en ond skilsmisse som er præget af vrede, frustration og beskyldninger. De har begge fundet en ny partner og er utålmodige for at starte forfra med deres nye tilværelser – og begge parter er indstillet på at opgive deres 12-årige søn Alyosha. Efter at have været vidne til en af forældrenes ubarmhjertige skænderier, forsvinder Alyosha pludselig en dag …

LOVELESS var en af de mest roste og omtalte film på årets Cannes Festival, hvor filmen blev tildelt den fornemme Prix du Jury, juryens pris LOVELESS lå øverst på de internationale brancheblades kritikerlister og er blevet rost til skyerne af både dansk og international presse.

“Fuldkommen overvældende” La Croix   “Mesterværk” Premiere  “En perfekt film. Utroligt bevægende” Le Monde “En nærmest hypnotisk intensitet” The Guardian”   “Enestående præstationer” Hollywood Reporter “Den første konkurrencefilm skulle også vise sig at være den bedste … følelse, filmsprog og tematisk slagkraft går op i den højeste enhed” skrev Soundvenue

LOVELESS er instrueret af den russiske mesterinstruktør Andrei Zviagintsev, som tidligere har lavet Guldløvevinderen “The Return” og Golden Globe-vinder og Oscarnominerede “Leviathan.” LOVELESS er allerede nomineret til Golden Globe for bedste udenlandske film og på Oscar-shortlisten, også som bedste udenlandske film, og filmens amerikanske distributør Sony Pictures Classics er i fuld gang med at forberede deres kampagne for filmen.

 

 

 

 

La pharmacie en ligne générique fournit des médicaments d'ordonnance, dont le médicament ED, qui atteint désormais des horizons distincts en traitant efficacement l'impuissance masculine. Kamagra ou viagra est également la forme générique la plus populaire de citrate de sildénafil qui aide les hommes à se débarrasser de l’impuissance sexuelle.