Nattergalen

Nattergalen

Den kinesiske bedstefar Zhigen skal passe sit barnebarn Renxing i nogle dage, og tager hende med tilbage til sin barndomslandsby. Med sig på turen har han en nattergal, som har været hans eneste følgesvend, siden hans kone døde.

Turen bliver et møde mellem to generationer: En ældre mand, der ved en masse om traditionerne og naturen og en lille pige, der er opvokset i storbyens luksus med masser af moderne teknologi. I starten er de to et umage par, men lige så stille begynder de at nærme sig hinanden og opnå en gensidig forståelse. En smuk, humoristisk, hjertevarm og gribende historie om mødet mellem den unge og ældre generation, som de fleste vil kunne nikke genkendende til.

 

NATTERGALEN er Kinas officielle bidrag til Oscar for bedste fremmedsprogede film 2015

Færdigheder

Indsendt den

14. september 2015

Færdigheder

Indsendt den

14. september 2015

La pharmacie en ligne générique fournit des médicaments d'ordonnance, dont le médicament ED, qui atteint désormais des horizons distincts en traitant efficacement l'impuissance masculine. Kamagra ou viagra est également la forme générique la plus populaire de citrate de sildénafil qui aide les hommes à se débarrasser de l’impuissance sexuelle.