SHOPLIFTERS

Filmbazar har fornøjelsen at præsentere årets Guldpalmevinder fra Cannes, SHOPLIFTERS, i de danske biografer.

Cate Blanchett stod i spidsen for juryen i Cannes og var fuldstændig overvældet: “Det er virkelig en ekstraordinær film … slutningen blæste os bagover”

Osamu og hans familie er økonomisk trængt og må ty til butikstyverier for at overleve. En dag efter et tyveri møder Osamu og hans søn en lille pige i den bidende kulde. Osamus kone tøver først med at sige ja til at tage hende ind i familien, men hun går med til at tage sig af pigen, efter at have hørt om hendes trængsler.

Familien synes at leve lykkeligt sammen, indtil en uforudset hændelse afslører skjulte hemmeligheder og tester de bånd, der forener dem …

SHOPLIFTERS er instrueret af mesterinstruktøren Hirokazu Kore-Eda, som tidligere har lavet MIN SØNS FAMILIE og SØSTRE.

SHOPLIFTERS har også været en kæmpe succes ved billetlugerne i Japan, hvor den strøg ind som en suveræn nummer et fra premieredagen. Filmen har solgt mere end 600.000 billetter i første weekend, hvilket er 138 % mere end instruktørens tidligere største hit, Min søns familie. Billetsalget har været det dobbelte af salget for Hollywood-film som Black Panther og Dead Pool 2.

Dansk og international presse skrev ved premieren i Cannes: “At kærligheden er den altafgørende kerne i en familie, bliver her på begavet og bevægende måde udfoldet og diskuteret. Typisk for Kore-eda, når han er bedst, sker det i et familiedrama, der længe ikke ligner noget særligt, men ender med at sætte sig dybt i én.” Kim Skotte, Politiken

“Endnu et charmerende, humoristisk og meget bevægende eksempel på Kore-eda’s specielle form for kærlige humanisme.” Time out

“Et mesterligt ensemblestykke … får os til at smile hele vejen igennem en fuldstændig hjerteknusende film” Screen International.

”Tankevækkende, provokerende, medrivende og rørende” Per Juul Carlsen, Filmselskabet på DR K * * * * * *

”Formidabel blanding af skønhed og tragedie … et fintfølende, verdensomstyrtende drama” Filmmagasinet Ekko * * * * *

“Menneskelighed og varme. En vidunderlig påmindelse om kærlighedens mange former og størrelser.”

Iben Albinus, Alt for Damerne * * * * *

SHOPLIFTERS har premiere den 11. oktober.

La pharmacie en ligne générique fournit des médicaments d'ordonnance, dont le médicament ED, qui atteint désormais des horizons distincts en traitant efficacement l'impuissance masculine. Kamagra ou viagra est également la forme générique la plus populaire de citrate de sildénafil qui aide les hommes à se débarrasser de l’impuissance sexuelle.