Suburra

Suburra

Suburra-distriktet lå skjult i skyggen af ​Colosseum, og husede den kriminelle underverden i ​det gamle Rom, et hjem for byens mørkeste hemmeligheder. I moderne tid har kriminalitet og korruption spredt sig dybt inde i byen, hvor alt kan købes for en pris.

SUBURRA finder sted over syv dage op til “Dommedag” hvor en tidligere gangsterboss, kendt som ‘Samurai’, af korrupte mafiafamilier bliver instrueret i at bruge sin indflydelse til at omskabe havnefronten i Rom til et nyt Las Vegas. En nat med vilde udskejelser fører til en mindreårig prostituerets død af en overdosis, og politikeren Filippo Malgradi (Pierfrancesco Favino) bliver et afgørende led i en kæde af begivenheder, som trækker ham ind i Samurais spind.

Mens der tælles ned til “Dommedag” bliver flere hemmeligheder hurtigt afsløret efterhånden som stadig mere magtfulde gangstere bliver fanget i krydsilden. Mens byen begynder at smuldre, må alle involverede vælge mellem at synke eller svømme ovenpå ved at forråde de nærmeste. Den vilde historie forplanter sig fra Roms gader til Vatikanet, parlamentet og Berlusconis regerings fald.

SUBURRA er lavet af den anerkendte instruktør Stefano Sollima (Gomorrah-serien, HBO, Romanzo Criminale og den kommende Sicario-efterfølger, Soldado) og baseret på en roman af Carlo Bonini & Giancarlo De Cataldo. Den franske elektroniske gruppe M83 har lavet musik til filmen, i hvilken der medvirker skuespillere som Elio Germano (bedste skuespiller ved filmfestivalen i Cannes for La Nostra Vita), Greta Scarano (Senza Nessuna Pietà), Alessandro Borghi (Romanzo Criminale) og Claudio Amendola (La Scorta, Dronning Margot). Efter filmens enorme hjemlige succes, har Netflix bestilt en serie i 10 dele af samme navn – den allerførste originale Netflix-serie fra Italien – som har forventet premiere på streaming-tjenesten i 2017.

 

Færdigheder

Indsendt den

21. september 2016

Færdigheder

Indsendt den

21. september 2016

La pharmacie en ligne générique fournit des médicaments d'ordonnance, dont le médicament ED, qui atteint désormais des horizons distincts en traitant efficacement l'impuissance masculine. Kamagra ou viagra est également la forme générique la plus populaire de citrate de sildénafil qui aide les hommes à se débarrasser de l’impuissance sexuelle.